svenska snabblån.se

Risicum Capital AB - fakta

Risicum Capital AB hade tidigare flera olika lån inom Svenska snabblån, mikrokrediter och SMS-lån. Numera är låneprodukterna reducerade till två olika varumärken, nämligen Risicum kreditlån och Lånbutiken.

Risicum Capital AB tillhör koncernen Dollar Financial Group som är ett stort konsumentkreditföretag med över 5 000 anställda i 10 olika länder runt om i världen.

Vilka lån hör till Risicum Capital AB

Risicum Capital AB har följande lån:
Risicum.se (lån utan UC med BankID)
Lånbutiken (lån utan UC med BankID)

Du kommer att bli nekad lån om du redan har ett av lånen på maxbelopp, därför är det ingen idé att ansöka igen, om du redan har ett lån på maxbeloppet hos antingen Risicum eller Lånbutiken.

Risicums lån som presenteras här nedanför, är högkostnadskrediter. Om ett sådant lån inte betalas i tid kan du få en betalningsanmärkning. Kontaktuppgifter till budget- och skuldrådgivaren i kommunen hittar du på www.hallakonsument.se.

Risicum.se kreditlån istället för andra snabblån och SMS-lån

risicum.se

risicum.se kan du snabbt och enkelt söka lån utan UC med BankID. Under senare tid har Risicum anpassats efter nya riktlinjer gällande högkostnadskrediter och numera är detta ett flexibelt kreditlån där du själv kan ta egenmakten över hur mycket du vill betala på krediten månad för månad. Du betalar bara ränta för det belopp du faktiskt har utnyttjat, vilket gör att du kan spara pengar i jämförelse med ett vanligt lån.

Använder risicum UC kontroll?
Svar: Nej

Risicum Capital AB - Risicum kreditlån
Risicum Capital AB - Risicum kreditlån

Lånbutiken kreditkonto istället för andra snabblån och SMS-lån

Lånbutiken

Lånbutiken kan du ansöka om kreditkonto med flexibel återbetalningsmöjlighet. En kontokredit hos Lånbutiken kan både utgöra en sorts reservkassa som du kanske inte använder så ofta utom när det behövs ett extra tillskott i kassan eller en kontokredit online som du använder mer regelbundet.

Använder Lånbutiken UC kontroll?
Svar: Nej

Risicum Capital - Lånbutiken Brukslån
Risicum Capital - Lånbutiken Brukslån

Vad skiljer Risicum's lån från andra låneföretag i Sverige?

I första hand är det möjligheten att låna mycket pengar utan UC kontroll, som gör Risicum till en speciell långivare i förhållande till andra Svenska snabblåneföretag. För den som vill kunna låna 50000 kr utan UC kontroll, begränsas valmöjligheterna till ett fåtal långivare.

När du gjort själva ansökan om kredit och blivit godkänd för en kreditlimit, kommer du kunna använda det kreditutrymmet som du själv vill månad för månad. Du behöver inte göra någon ny ansökan för varje gång du vill ta ut pengar från krediten och därför fungerar en onlinekredit av de slag som Risicum och Lånbutiken har, utmärkt som en sorts reservkredit att ta ut pengar från ifall något oförutsett händer.
 

Kom i kontakt med Risicum Capital AB

Risicum.se
Telefon: 08-1245 1987
Öppet Måndag-Fredag 7-21, Lördag kl. 9-17
E-post: kundtjanst@risicum.se
Fax: 08-655 36 18

Lånbutiken
Telefon: 08-1244 9690
Öppettider: Måndag-Fredag 7–21, Lördag 9-17
E-post: info@lanbutiken.se
Fax: 08-655 36 18

Risicum Capital AB
Org.Nr. 556725-9980

Kundtjänst postadress:
St Göransgatan 66, 8 Tr.
Stockholm 112 33

Den här sidan uppdaterades senast 2019-06-07.