svenska snabblån.se

Om oss

Svenska snabblån.se är en oberoende jämförelsesida för den som står i begrepp att söka ett snabblån eller för den som bara helt enkelt är i behov av information och tips.

 

Vi som driver sajten är en idéell sammanslutning av personer som till vardags arbetar i olika roller inom ekonomisektorn. Eftersom vi gör detta på vår fritid, kan det ibland förekomma långa svarstider när du söker kontakt med oss. Hoppas att du har överseende med detta.
 

Affärsidé

Skapa en trygg och tillförlitlig arena där:
Du som konsument, kan hitta bra, korrekt, transparent och tydlig information om olika snabblån i Sverige.
Du som är seriös långivare eller bank, kan känna dig trygg med att vi inte kommer att "hänga ut" några oseriösa långivare utan snarare eftersträva en hög kvalitet på vårt innehåll.
 

Vision

Kvalitet ska alltid gå före kvantitet. Det ska vara lätt att låna pengar genom snabblån på nätet, utan att bli lurad.
 

Värdegrund

Fokus ska alltid ligga på att hålla informationen aktuell så att våra besökare kan ha hög tilltro till att lånevillkor och annat är överensstämmande med verkligheten.
 

Ansvar

Vi tar inte ansvar för om olika långivare eller banker har ändrat sina lånevillkor. Förändringar som inte kommer oss till känna, kan medföra att information under en kort tid, kan vara inaktuell eller felaktig. Du har alltid ett eget ansvar för att säkerställa att den information som du anser är väsentlig, är korrekt innan du ansöker om ett lån.
 

Bakgrund

Den här sidan kom till av den enkla anledningen att vi ser att fler och fler privatpersoner riskerar att genom oseriös och dåligt uppdaterad information på olika hemsidor på nätet, fatta fel beslut gällande lån. Under de senaste åren har antalet sidor som gör reklam för olika lån exploderat och ofta handlar det om reklam som poppar upp på alla möjliga sajter på nätet oavsett vad sidan egentligen handlar om.
 

Kontakt

Fyll i kontaktformuläret om du vill skicka ett meddelande till oss.
 

Vart i Sverige finns vi som jobbar med sidan?

Vi är som sagt inget företag utan en sammanslutning av idéella aktörer som till vardags är anställda, egenanställda eller driver egna företag inom andra branscher än lånebranschen. Därmed är vi oberoende av de olika lån som vi rekommenderar som de bästa snabblånen.

För den nyfikne, är vi gamla studiekamrater och är numera spridda över mer eller mindre hela Sverige, men vi håller kontakten genom vårt gemensamma projekt: Svenska snabblån.se