svenska snabblån.se

Övrigt om din ekonomi

Det finns oerhört många saker som man kan gå omkring och fundera på när det handlar om privatekonomi. Det är förstås inte alltid som ett lån är den mest lämpliga lösningen även om det för många ligger nära till hands.

Ibland är den bästa lösningen att avstå från att söka lån och då gäller det att skaffa pengar på annat sätt istället. Vem som helst kan vara behjälpt av att få lite tips och information om olika saker som handlar om privatekonomi i största allmänhet och lån i synnerhet.

NYHETER
På vår nyhetsblogg hittar du våra artiklar och inlägg som behandlar olika ämnen som har med både lån och privatekonomi rent generellt att göra.

Nyheter

TIPS
Ibland kan det vara bra med konkreta tips i olika situationer man befinner sig i. I vissa fall kan det handla om att bli stärkt i sin egen tanke eller idé som man har om något. Att bara få det man funderar på bekräftat, kan många gånger hjälpa till om man kört fast i ett ekonomiskt dilemma. I andra fall kanske man behöver tips och råd för att över huvud taget komma vidare i sina planer.

Tips

FAKTA
Ord och begrepp kan vara nog så förvirrande och särskilt om man känner sig osäker på vad olika ord ens betyder. Här samlar vi ett sorts "ABC för icke ekonomer".

ABC ordlista

A
Amortering
Amortering är den del av ditt lån som utgör själva avbetalningen på skulden.
 

R
Ränta
Räntan är priset du får betala för ett lån eller en kredit. Det kan också tillkomma andra avgifter såsom fakturaavgifter och uppläggningsavgifter.

För många personer kan behov av lån och mer pengar snabbt, komma som en fullständig överraskning och i värsta fall även som ett oväntat nederlag. Att snabbt se över de bästa alternativen för att lösa sin ekonomiska sits, kan vara helt avgörande för din ekonomi under lång tid framöver.
 

Den här sidan uppdaterades senast 2018-06-07.